15 oktober 2010

Jaloers op de haren van Chloë

Mijn hele familie heeft krullen. Helaas ben ik in dit familietrekje buitengesloten, en alles wat op mijn hoofd zit is slap en pluizig. Mijn oom heeft donkere kleine zwarte krulletjes, mijn nichtje blonde pijpenkrullen en een neefje grote bruine krullen. Alles zit ertussen, en op familiefoto's spring ik er altijd uit met mijn coupe de slap.
Soms denk ik, misschien ben ik wel van de melkboer, maar die heeft geloof ik blond vlassig haar (ja wij hebben een melkboer, voor de middeleeuwse vibes ofzo).
Als ik dan op Vogue.co.uk kijk en ik zie al die perfect gestylde haren, voel ik altijd wel een steek van jaloezie. 


Hierboven zie je:
- strak naar achteren van Yves Saint Laurent. Als ik dat doe zie ik eruit alsof ik recht het klooster in kan, maar bij sommige mensen staat het heel mooi (Louise bijvoorbeeld).
- De veel gepresen visgraatvlecht van Christian Dior vind ik ook echt super. Ik heb echt geen idee hoe je zoiets maakt, het ziet er moeilijk uit. 
- Gewone, mooie, verzorgde lokken bij Chloë. Dit is natuurlijk de meest neutrale en naar-school-draagbare look. Op de een of andere manier lijk ik mijn ronduit pluizige kapsel niet mooi en verzorgd eruit te laten zien, maar dat kan ook liggen aan mijn gebrek aan haarverzorgingsproducten (ehm... geen?).
- Coupe de Groot bij Mulberry, vind ik ook heel mooi, maar niet echt voor het dagelijks leven. Karen heeft wel eens zoiets, maar iets minder heftig (en ik moet toegeven dat het haar heel mooi staat).
Die vier haarstijlen vind ik dus echt heel mooi, maar voor nu zal ik het moeten doen met m'n eigen haar!En om heel eerlijk te zijn, zou ik die dot met kleine zwarte krulletjes van mijn oom ook niet hoeven hoor.


Even een korte post deze keer, maar het is herfstvakantie, en dat ga ik nu even vieren door te logeren met Vera en Lianne bij Lianne thuis! Fijne herfstvakantie dus!


veel liefs, Fata

1 opmerking:

  1. misschien komen jullie per ongeluk wel op het onderwerp... :)

    [Ohja, een visgraatvlecht is niet zo moeilijk; je moet twe plukken hebben, en dan steeds van elke pluk een beetje van de buitenkant pakken en bij de binnenkant van de andere pluk doen... :p]

    BeantwoordenVerwijderen