21 oktober 2010

Een secret fashionista heeft ook nóóit rust!

Helaas ben ik vannacht ziek geworden... Om drie uur 's nachts werd ik wakker met knallende hoofdpijn en na een uurtje begon ik met overgeven. En dat nog wel in dat ene weekje herfstvakantie...
Ik lag vandaag dus op de bank, gelukkig is de hoofdpijn bijna weg waardoor ik lekker op de computer kon kijken naar shows enzo. Cécile, Pauline en Louise kwamen om een uur of 11 even langs, omdat ze me 's ochtends belden of ik zin had om langs te komen, en ik vertelde dat ik onder een dekentje op de bank lag. Ze hadden een 'fruitmand' mand meegenomen op de meiden manier. Het was een rieten mandje met een verse smoothie erin, mijn favoriete mango thee, een Clinique vitamin C Lip Smoothie in Guava Good (wow), en nog leuker, een DKNY 'Be delicious' parfum! Ik was echt even sprakeloos, het was zo lief! En het was (het moet gezegd worden) bij elkaar heel duur... Ik gaf ze allemaal een knuffel en vroeg hen hoe ze het voor elkaar hadden gekregen zo snel (ze wisten nog maar sinds vanochtend dat ik ziek was) zo'n heel pakket bij elkaar te zoeken. "We wisten meteen wat ons te doen stond" lachtte Cécile lief. 
Om even door te gaan in het hele 'fruity' thema wil ik even vertellen over de show van Stella McCartney spring 2011. Aan het einde van de show, die verder meer in effen kleuren wit, zwart en blauw was waren er een paar outfits met een fruitig design. Ik vond ze wel grappig, maar ik kan me echt niet voorstellen dat er iemand in loopt... En jullie?
Terwijl ik met Cécile, Louise en Pauline zat te kletsen (Pauline had voor ons allemaal een kopje van de mango thee gezet) hoorde ik opeens de deurbel gaan. Ik dacht na wie het zou kunnen zijn, want mijn ouders waren allebei aan het werk en we verwachtten geen pakketje. Dus liep ik (voor zover dat ging, ik wankelde nog een beetje) met mijn dekentje naar de deur, en keek door het luikje. De gezichten van Vera en Lianne keken me blij aan voor de deur. Ik schrok me rot. Hoe wisten zij dat ik ziek was? Of wilden ze zomaar spontaan langskomen? We belden eigenlijk altijd als we wat wilden afspreken.
"Hoi!" zei Lianne. "Je moeder belde om te zeggen dat je ziek was, en ze vond het zo zielig om je de hele dag alleen thuis te laten zitten, dus vroeg ze of wij niet even wilden langsgaan. Dat wilden we natuurlijk wel!". Ik glimlachte was flauwtjes (ik ben een ondankbaar en vervelend kind, zelfs als ik ziek ben) en zei: "Wacht even! Ik heb net gekotst en moet het teiltje nog even opruimen, ik wil niet dat jullie het ziet!" en oooh wat voelde ik me schuldig zo te moeten liegen. 
Ik rende de huiskamer terug in (gek hoe je zwak, ziek en misselijk zijn opeens zo kan verdwijnen als je sociale leven op het spel staat) en legde snel de situatie uit. Meteen sprongen Pauline, Louise en Cécile op en vroegen hoe ze het beste aan de achterkant weg konden. Snel maakten we een stappenplan hoe zij de achterdeur zouden nemen, dan door de achtertuin eruit gingen, en als ik Lianne en Vera even afleidde zouden zij hun fietsen uit de voortuin kunnen halen en wegfietsen... Dit wordt een veel te lang verhaal, dus wordt snel vervolgd ;)!


Wat ik nog wel even wil vertellen is mijn nieuwste vondst op het modeshow-gebied. Het is een volgens mij best onbekend merk, ik had er in ieder geval nog nooit van gehoord. De spring collectie vond ik echt ontzettend mooi, veel draagbare kledingstukken gemixt met meer aparte dingen.
Samen heeft het een hele mooie, rustige uitstraling. Het heet Lala Berlin. Ik ben er helemaal weg van!


veel liefs, Fata

2 opmerkingen:

  1. hoe heet die laatste collectie?

    x van anoniem

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I love your blog! Ben zelf ook een secret fashionista...

    BeantwoordenVerwijderen