13 september 2010

Zo niet fashionable naar school

De nieuwe week is weer begonnen. Ik zal voor het vermaak (het is gewoon grappig zo lelijk) even mijn school-outfit omschrijven. Ik droeg een spijkerbroek uit het jaar nul, die je in een slechtziende bui misschien nog skinny zou kunnen noemen. Daarop een oud t-shirt van een of ander zomerkamp een paar jaar geleden, en gebreide bolero. En niet een leuke gebreide bolero. Ik geloof dat mijn oma deze heeft gebreid, en daar hoeft niet meer uitleg bij... (ze heeft parkinson. Dat is heel naar, maar het komt het breien ook niet ten goede)
School was saai, we hadden allemaal van die natuurkunde, scheikunde, wiskunde vakken, en op zich ben ik daar wel goed in, maar het is zoo saai. Onze wiskunde lerares is ook verschrikkelijk, alleen al om naar te kijken. 
Ze heeft kort grijs haar, en een ronde uilenbril. Ze is heel dun, en heeft ingevallen wangen. Dan draagt ze een mannen-spijkerbroek tot ongeveer onder dr oksels (lekker warm!) en daarboven echt iets van vier lagen met verschillende kledingstukken. Vraag niet hoe ze het doet, maar op de een of andere manier krijgt ze het voor elkaar een blouse (zeg maar overhemd) een t-shirt en 2 truien over elkaar aan te krijgen. Vergeleken met haar ben ik nog een modepopje ;).
Ik mag natuurlijk eigenlijk niks zeggen, want zelf zie ik er ook niet op uit, maar ik vind dat leraren en wat leuker uit zouden moeten zien. Stel je eens voor: je komt de klas binnen en in plaats van die saaie grijze en donkerblauwe truien die leraren altijd aan lijken te hebben zie je de leuke bloemige printjes van Peter Som. Zijn nieuwe collectie voor ss 2011 is heel vrolijk (kijk maar hieronder)


Helemaal leuk,vind ik. 
Uit school heb ik echt een hele berg huiswerk gekregen, want waar wiskunde (etc.) leraren ook dol op lijken te zijn is huiswerk geven. Aan het einde van de les geven ze een hele paragraaf op en zeggen dan: als je doorwerkt zou je het best in de les kunnen maken. Ja natuurlijk mevrouw! Laten we in 3 minuten nog zo'n 50 moeilijke formules oplossen! 
Maar natuurlijk heb ik echt geen zin om dat te gaan maken. Dus toen ik thuis kwam heb ik eerst een glas cola ingeschonken, en een koekje gepakt. Toen ik die ophad ben ik mijn mail gaan checken, mijn moeder spontaan aangeboden de was op te hangen (alles beter dan huiswerk maken), lang op de wc gezeten (en meteen maar de elle gelezen, dat is ook heel belangrijk) en schrijf dus nu deze blog... Maar ik zal er zo meteen toch echt aan moeten geloven en dat vervelende huiswerk maken. 
Maar toch nog 1 leuk nieuwtje en dat is dat ik net de nieuwe ss 2011 collectie van Tommy Hilfiger zag, en die is echt heel leuk. Heel veel korte broeken en rokjes, met veel wit en vrolijke kleuren, maar toch netjes zoals TH altijd is. Dat brengt nou nog eens gezelligheid in de maandag ;)!


Nou, dan pak ik nu toch maar mijn schoolboeken, en hoop jullie morgen allemaal weer te zien!


veel liefs, Fata2 opmerkingen:

  1. ik moet erg lachen om je beschrijving van je eigen kleren, maar dat klinkt best lullig :$
    je schrijft echt geweldig!
    ik wacht op meer,
    xxx Nina

    BeantwoordenVerwijderen