21 september 2010

Een goed excuus

Vandaag had ik geen zin om weer iets 'aparts' aan te hebben, daarom had ik maar gewoon weer een trui uit mijn kast getrokken. Het was een wollen trui met Scandinavische print. Samen met mijn bruine broek met rechte pijpen en Geox-achtige schoenen was het geen leuk geheel, maar wat het voor mij wel beter maakte is dat ik weet dat Scandinavische prints in zijn. 

Bij verschillende shows heb ik al de Noorse gebreide truien gezien, en ook bij de Zara verkopen ze een aantal. Hierboven zie je Marc Jacobs en D&G, maar dat is denk ik wel duidelijk haha. Echt heel leuk, en eigenlijk vond ik het ook wel leuk dat ik als enige wist dat ik iets modieus droeg. 


Tijdens tekenen, dat we in een blokuur hebben op dinsdag, kondigde onze lerares mevrouw Stromp (dat is echt heel hilarisch want ze is een beetje mank, enkel verstuikt, en natúúrlijk noemt iedereen haar nu achter haar rug om mevrouw Strompel) aan, dat we een project over mode gaan doen. Alle jongens kreunden, en mijn vriendinnen keken ook een beetje moeilijk. Maar ik juichte inwendig (jaa dat kan) over het goede excuus dat ik nu had om in mode geïnteresseerd te zijn! Ik bedoel, ik moest toch mn best doen om een goed cijfer te halen, niet omdat ik toevallig een secret fashionista ben?
Ze vroeg ons om veel modetijdschriften mee te nemen, als je ze zelf niet had kon je ze vast van een buurvrouw, zus of vriendin krijgen. Lianna had haar moeder, maar Vera keek wat moeilijk en dus zei ik maar dat mijn nicht bergen met modetijdschriften bij mij had gedumpt (jaa, inclusief de nieuwe Vogue die pas gister in de winkel ligt zeker!) en ze er best een paar van mocht hebben. Aah wat is het leven soms toch goed ;).


Ik keek net weer even op Vogue.co.uk (wanneer niet?) en zag de ss 2011 van Erdem. Heel veel zwart, wit en donkerblauw met vrolijke bloemetjes, ik heb al zoveel vrolijke kleuren op de ss catwalk gezien!
Oja en nog een klein verzoekje. Ik zou het heel erg leuk vinden meer lezers/lezeressen te krijgen, dus als je deze blog leest en hem leuk vindt, zou je hem dan ook aan vrienden en vriendinnen willen vertellen?


Veel liefs, Fata

2 opmerkingen:

 1. haha leuk!

  hmm ik had het al aan 3 vriendinnen doorgegeven, maar ik zal verder rondvertellen. waar woon je eigenlijk? en is fata je echte naam?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. http://joannahelena.tumblr.com/
  Ik heb je blog op mijn blog (bovenstaande link) gezet ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen