24 september 2010

Summer goes, autumn comes...

Dit zijn waarschijnlijk de paar laatste dagen waarin we nog wat van de zomer zien, en dan moeten we toch echt maar accepteren dat het herfst is. Dit is nog je laatste kans een paar zomerkleren te dragen (wel een beetje koud 's ochtends!) en dan moeten ook die in de kast...
Maar omdat ik toch geen leuke zomerkleren (oke, ook geen leuke winterkleren) heb maakt dat me niet zo veel uit, het enige waar ik mee bezig ben is in alle tijdschriften en op internet de nieuwste collecties en trends bekijken. (Waarvoor eigenlijk? Geen idee, alleen omdat het het leuk vind). En het fijne van deze tijd van het jaar is dat nu de fall/winter collecties in praktijk worden gebracht, en de spring collecties worden geshowd. 
Zoals ik vandaag zag dat 2 hele leuke merken, namelijk Prada en D&G, hun spring 2011 collecties hebben laten zien! Dus hier even mijn favorieten:
De bovenste 2 zijn van Dolce & Gabanna, en de onderste van Prada. Vooral D&G vind ik echt helemaal super! Van die lieve bloemetjes en boerderij-achtige hoofddoekjes. Het doet me eerlijk gezegd wel een beetje denken aan spring 2010 van Chanel... En Prada was veel kleuren, maar niet echt hele felle, ook veel donkergroen (wat ik persoonlijk een beetje jammer vind voor de lente).


Maar wat ik vaak vind is dat het zo moeilijk is om me voor stellen wat er over een half jaar gedragen gaat worden, terwijl je de collectie daarvoor nog amper aan kan! Dus ookal is het 'oud', gisteren was ik even in een creatieve bui (haha) en knipte en plakte (de lijm zit nog op m'n handen) deze collage over een paar van de herfst-trends...
En dan kom ik weer bij mijn volgende punt, een fashion dilemma (iets wat nieuw is voor deze secret fashionista): de winterlaarzen. Ik heb ze nog niet, maar daar wordt het nu toch echt wel tijd voor. Ik zal even uitleggen waar mijn dilemma zit. Oude kleren dragen, die ik toch al heb, dat is geen probleem. Maar nieuwe, niet-fashionable kleren kopen, dat gaat gewoon moeilijk. Je kan je vast wel voorstellen dat oude kleren uit de kast trekken een stuk makkelijker is dan een stomme winkel binnenlopen, lelijke, niet modieuze kleren uitzoeken en betalen. Daarom kan ik ook eigenlijk geen stomme winterlaarzen kopen, en denk ik erover mooie te kopen... Maar dan komen we weer met de hele issue waarom deze blog geschreven is door een secret fashionist, mijn vriendinnen! Dus, wat moet ik doen?


veel liefs, Fata

4 opmerkingen:

 1. Hmm ik zit juist aan de andere kant van het probleem, ik weet echt niet welke schoenen/winterlaarzen modieus genoeg zijn voor deze winter. Een paar dat overal bij past. Er zijn zó veel trends, ik kom er gewoon niet uit o.o

  In jouw geval: je moet echt gewoon dragen wat je wil!

  www.windmilsandclogs.blogspot.com

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geef anders gewoon je moeder de schuld. Mijn ouders hebben me tijdens het zoeken voor blok gezet ooit. of de schoenen die ik nu paste nemen, of geen nieuwe schoenen. En tja, nieuwe winterschoenen zijn toch echt nodig. Hoop dat het je helpt :).

  C.

  p.s. Ik vind je blog echt geweldig :).

  BeantwoordenVerwijderen