22 september 2010

Soms heb je de vrolijkheid van mode nodig

Soms heb je van die vrolijke dagen, zoals vandaag, waarop je op de een of andere manier toch somber bent. Je staat dan op en denkt: 'Oke ik duik meteen mn bed weer in. Ik doe niet eens de moeite het te proberen want het lukt toch niet!'. Dat klinkt lekker pessimistisch, ik weet het, maar iedereen kent dat wel denk ik. Nou vandaag had ik dus zo'n dag, maar toch nam ik de moeite naar school te gaan en het scheikunde practicum te maken. Ik zat zo in mezelf verzonken dat ik de verkeerde dingen in de brander hield en bijna de school had opgeblazen. Gelukkig gebeurde dat niet, want dat had mijn dag nog erger gemaakt. En het zou jammer zijn van de school. Ik haal dus waarschijnlijk een onvoldoende voor mijn practicum, en dat maakte mijn stemming er niet veel beter op. 

Toen ik thuis kwam van school, plofte ik op de bank en schopte mijn schoenen uit. Ik had iets leuks nodig. 
Dus ging ik naar Vogue.co.uk (wanneer niet?) en ging op zoek naar vrolijke kleding. En ik heb het gevonden!
(Hierboven zie: Giles, Marc Jacobs, Marc by Marc Jacobs, Ashish)
Ik zou ook zeker aanraden de rest van de collectie van Ashish te bekijken, want het is allemaal heel erg leuk en grappig, met een beetje Cowboy en Indiaan erdoorheen. 
Door al deze vrolijke mode (ik heb er nog veel meer gevonden) voelde ik me al iets beter, maar modeplaatjes kijken op internet kan je natuurlijk niet gelijk uit je depri stemming halen. Daarom pak ik vanavond één van mijn favo films, 'An Education', en kruip op de bank. 'An Education' is echt een aanrader voor iedereen die van de 60's houdt (ik!) en van 'mooie' films (ik!). En dan hoop ik maar dat mijn bui morgen weer over is!
Oja, nog een tip, als je niet helemaal je dag hebt, probeer dan niet je nagels te lakken (ik haal het er meestal voor ik naar school ga weer af, voor mijn vriendinnen vallen 'gelakte nagels' ook onder mode, niet iets dat ze leuk vinden) want dan lukt het niet en wordt je nog gefrustreerder. Geloof me, ik heb het geprobeerd.


Zoals je ziet is de look van mijn blog een beetje veranderd... Ik hoop dat je het leuk vindt!


veel liefs, Fata

2 opmerkingen:

  1. ik vind de nieuwe lay out super! En je berichtjes natuurlijk ook :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lieve Fata, je hebt het niet altijd even makkelijk. Maar je blog is super-leuk. Blijf schrijven,

    Annelies

    BeantwoordenVerwijderen