14 september 2010

Secret Fashionista in paniek

Er heerst een verkoudheid op school, dus hadden we vandaag de eerste 2 uur vrij want de leraren waren ziek. Ik was al wakker toen ze belden om het door te geven, dus kon ik niet meer uitslapen. Om iets te doen te hebben, ging ik naar de dichtsbijzijnde winkel om een Vogue te kopen. Deze maand staat er een hele mooie shoot in die 'Style tribes' het, met op de eerste pagina de 'Nostalgics' waarin de vrouwen in mooie 50's jurken staan. De 50's en 60's kan je heel veel zien met de afgelopen aw 2010/2011. Vooral bij Louis Vuitton en Prada.


Ik heb lekker in een parkje gezeten (want het regende even niet) en de Vogue gelezen. Toen ging ik gelijk door naar school. 
Tijdens wiskunde zat ik naast Vera, een andere vriendin. Ze is echt ontzettend slim, en net als Lianne moet ze niks hebben van make-up en mode. "Heb je toevallig je geodriehoek bij je?", vroeg ze aan me. "Ja hoor, pak maar uit mijn tas" antwoorde ik. Toen bedacht ik me dat ik de Vogue nog onderin mijn tas had zitten... Ik sprong op en gooide mezelf op mijn tas. Ik riep nog net niet zo'n 'Noooooooo'-slowmotion-kreet. Vera keek me een beetje raar aan. "Wat is er aan de hand met je tas?" vroeg ze een beetje achterdochtig. Kom op, denk, bedenk iets! Oja! Vera is over een maand jarig! "Ehm ik heb al een verjaardagscadeau voor je gekocht!". Toen liet ze de tas los, en leek tevreden te zijn met dit antwoord. Snel pakte ik mijn geodriehoek en gaf die aan haar. Dat was maar net goed afgelopen. 
Ik heb misschien een idee. Als ik nou voor 1 keer, een kledingstuk aantrek wat wel leuk is, hoe zouden mijn vriendinnen reageren? Misschien merken ze het niet eens, omdat ze dus echt helemaal niet zien of dingen modieus zijn of niet. Of wel, en vragen ze zich af waarom ik zoiets raars aanheb. Ik denk dat ik dat maar eens ga proberen. Doordat ik bijna nooit wat koop heb ik al een flink bedrag op mijn spaarrekening, dus misschien zondag (koopzondag) in Rotterdam?


Een korte blog, maar ik moet echt snel verder leren want ik heb morgen een hele moeilijke toets wiskunde, en een SO voor Frans!


veel liefs, Fata

6 opmerkingen:

  1. Ja! Trek iets leuks aan <3
    Kun je ons een foto sturen dan? :D

    XO

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vind je blog héel leuk! En inderdaad, zoals ze allemaal zeggen, trek iets leuks aan. Waarom zou je iets aantrekken wat je zelf niet mooi vind? Als je zelfverzekerder bent zie je er sowieso mooier uit! En je bent niet zo zeker van jezelf, maar daar is volgensmij helemaal geen reden toe ! Kus

    BeantwoordenVerwijderen