18 september 2010

Gezocht & gevonden

Volgens afspraak ben ik net naar Rotterdam geweest om mijn felbegeerde 'hippe kledingstuk' te kopen! Ik ben heel wat winkels afgegaan moet ik zeggen (Zara, H&M, Vila, New Look, River Island, Primark, Bershka, MAW, Only, etc. etc.) maar heb denk ik toch het kledingstuk gevonden dat er niet voor gaat zorgen dat mijn vriendinnen me in de steek laten ofzo, maar toch beter is dan mijn gebruikelijke vormeloze truien. Het is een katoenen sweatshirt-stof trui, met geaccentueerde schouders. Aan de onderkant is het heel strak, net als bij de manchetten. Hij heeft een soort donkerblauw-grijzige kleur. Ik vind hem echt supermooi en nog belangrijker: fashionable. 
Aan de ene kant ben ik heel zenuwachtig-op-een-niet-goede-manier want misschien zullen ze het merken (dat sowieso) en het heel lelijk en raar vinden en dan zijn we misschien minder goede vriendinnen, maar aan de andere kant vind ik het super dat ik nu eindelijk een keer wat aankan dat ik leuk vind! 
Ik stond ook nog op het punt een winterjas te kopen waarvan ik er heel veel op de catwalk heb gezien. Het is zo'n jas met leer en nepbont, een beetje piloot-achtig. 
(hierboven zie je Burberry prorsum en Hussein Chalayan)
Maar ik dacht dat ik maar niet te hard van stapel moest lopen, en eerst maar even moest kijken hoe mijn vriendinnen (en de rest van de wereld) zouden reageren op mijn nieuwe aankoop.


Zoals je ziet is de layout van mijn blog een beetje veranderd. Ik vond dat hij er maar wat persoonlijker uit moest zien. Maar het is zeker niet permanent, want over de tekeningen die ik heb gemaakt ben ik niet tevreden. Er zullen dus binnenkort een aantal veranderingen komen!


veel liefs, Fata

6 opmerkingen:

 1. Hee!

  Kan je je nieuwe trui laten zien?
  Je hebt trouwens een heel leuke blog en je kan heel leuk schrijven.

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de eerste stap is gezet!!!
  asjeblief follow me

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik bn benieuwd hoe hij je staat. En als jij bang bent dat je vriendinnen slechtere vriendinnen worden door een trui, meis, dan zijn het echt geen vriendinnen. Je vriendinnen moeten veranderingen accepteren, niet alles blijft hetzelfde toch. Dit hoort zó bij puber zijn, lekker winkelen, make up, en dat zij nou anders zijn dan de meeste meiden van die leeftijd.. Geeft niets! Jij accepteert hun toch ook?

  kus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik volg je trouwens, wil je mij ook volgen?
  www.windmilsandclogs.blogspot.com

  Maak je snel een foto?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zo blij dat je deze stap hebt genomen! Benieuwd hoe je vriendinnen reageren, misschien wel heel positief...
  Ik wil de trui ook zien! (a)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ``Aan de ene kant ben ik heel zenuwachtig-op-een-niet-goede-manier want misschien zullen ze het merken (dat sowieso) en het heel lelijk en raar vinden en dan zijn we misschien minder goede vriendinnen, maar aan de andere kant vind ik het super dat ik nu eindelijk een keer wat aankan dat ik leuk vind!``

  Schatje, vriendinnen beoordelen je toch niet op wat je aandoet? Draag gewoon waar jij je lekker in voelt wat iemand ook zegt! Dat ze minder geinteresseert zijn in fashion betekent toch niet dat je niet aan mag doen wat jij mooi vind! Ze gaan je er echt niet stommer op vinden hoor hahaha! En wat boeit het als zij het lelijk vinden, als jij het maar mooi vind want zij hoeven het toch niet te dragen? :)

  niet zo onzeker zijn! ;)

  ps; leuke blog! x

  BeantwoordenVerwijderen